صفحات

پنجشنبه، اسفند ۱۳، ۱۳۸۸

جلوگیری از برگزاری چهل و دومین سالگرد مراسم محمد مصدق


حسین شاه حسینی فعال ملی با سابقه و سخنگوی هیات امنای احمد آباد (مزار دکتر مصدق) با اعلام اینکه مطابق رویه سالهای اخیر از مدتها قبل در نامه هایی به فرمانداری نظرآباد و استانداری تهران زمان و برنامه مراسم چهل و دومین سالگرد درگذشت رهبر نهضت ملی ایران را ارائه کردیم، افزود تمام نهادهای مورد مراجعه پاسخ نهایی را به روز سه شنبه موکول نمودند و در نهایت در مراجعه روز سه شنبه من به اتفاق محمود مصدق نماینده خانواده دکتر مصدق به بخشداری نظرآباد از مخالفت شورای تامین استان با برگزاری هرگونه مراسمی در قلعه احمد آباد خبر دادند.
این در حالیست که قلعه احمد آباد یک ملک کاملاً شخصی بوده و بنابر قانون برگزاری مراسمی نظیر سالگرد درگذشت افراد در آن نیازی به مجوز ندارد.

شاه حسینی با اعلام این مطلب به «میزان خبر» گفت: مسوولان سیاسی و امنیتی با بهانه هایی نظیر وضعیت ممکلت و احتمال سو استفاده فرصت طلبان با برگزاری مراسم مخالفت نموده اند افزود: در ساعات پایانی روز سه شنبه نیز از سوی برخی نهادها با تماسهای تلفنی خواهان اعلام لغو مراسم از سوی هیات امنا و خانواده دکتر مصدق شدند که آنان نیز از پذیرش این درخواست امتناع نموده اند و حضور علاقمندان بر مزار دکتر مصدق را امری شخصی دانسته اند که افراد با مسوولیت خود انجام می دهند.

هیات امنای احمد آباد از فعالین قدیمی ملی نظیر آقایان صدر حاج سیدجوادی، عزت الله سحابی، خسرو سیف، حسین شاه حسینی و نماینده خانواده دکتر مصدق تشکیل شده است.

دکتر محمد مصدق رهبر نهضت ملی ایران در ۱۴ اسفند ماه ۱۳۴۵ ساعت ۶ صبح ، در سن ۸۴ سالگی درگذشت. ایشان وصیت کرده بود او را کنار شهدای ۳۰ تیر در ابن بابویه دفن کنند، ولی با مخالفت شاه چنین نشد و او در یکی از اتاقهای خانه‌اش در احمدآباد به خاک سپرده شد.

در دوران ستمشاهی نیز فعالین ملی همیشه برای حضور در مراسم سالگرد درگذشت دکتر مصدق با محدودیتها و فشارهای دستگاه های امنیتی رو برو بودند و بارها افرادی نظیر آیت الله طالقانی، داریوش فروهر، مهندس بازرگان و دکتر سحابی از نیمه راه توسط مواران ساواک بازگردانده شده و یا در آستانه ورود به احمد آباد بازداشت می شدند.

محکومیت پیمان عارف به زندان و شلاق


خبرگزاری هرانا - حکم پیمان عارف که در هفته نخست بعد از انتخابات بازداشت شده بود، صادر شد.

پیمان عارف شنبه هفته گذشته چهارم اسفند به اتهامات "فعالیت تبلیغی علیه نظام"- "عضویت در گروه های برانداز"به استناد عضویت در جبهه ملی ایران - و "اهانت به رئیس جمهور" به استناد نامه سرگشاده ۵ خرداد وی به احمدی نژاد - با حضور وکلایش محمد علی دادخواه ُ سید محمد رضا فقیهی و محمد اولیایی فرد توسط قاضی پیر عباسی رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب محاکمه شده بود ـ سه شنبه یازدهم اسفند جهت ابلاغ حکم از اوین به دادگاه آورده شد و در رای صادره وی با برائت از اتهام عضویت در گروههای بر انداز به جهت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یکسال حبس تعزیری و به جهت اهانت به رئیس جمهور (محمود احمدی نژاد) به تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم گردید.
گفتنی است پیمان عارف پیشتر به دلیل سخنرانی در دانشگاه تهران در سال ۸۱ در حمایت ار دکتر آغاجری - توسط همین شعبه در زمان ریاست قاضی حداد در رای صادر در سال ۸۴ به یکسال ونیم زندان محکوم شده بود که پس از بازداشتش در ۲۸ خرداد این رای به اجرا در آمد و اکنون در حال گذراندن این حکم می باشد که حدود نه ما از آن سپری گردیده است.

و همچنین در متن رای آمده است : " دادگاه با توجه به سابقه دار بودن متهم و تجری وی این مقدار مجازات را برای تنبیه متهم کافی ندانسته لذا با استناد به ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی متهم را به صورت مادام العمر از حرفه روزنامه نگاری و شرکت در احزاب سیاسی به هر نحوی (عضویت یا هواداری) محروم می نماید. "